كسب مقام سوم تيمي مسابقات تكواندو دختران

توسط منتشر شده در : تیر ۲۲, ۱۴۰۱دسته بندی: اخبار, المپیاد

كسب مقام سوم تيمي مسابقات تكواندو دختران پانزدهمين المپياد ورزشي دانشجويان دختر كل كشور توسط تبم تكواندو دختران مؤسسه آموزش عالي زند شيراز

اين دوره از مسابقات با حضور ٤٩ تيم از سراسر ايران برگزار و تكواندوكاران زند با كسب دو مدال طلا موفق به كسب مقام سوم تيمي شدند. از جمله تيم هاي شركت كننده در این مسابقات میتوان به تیم های: دانشگاه رازی کرمانشاه-دانشگاه شهيدباهنر کرمان-دانشگاه الزهرا تهران-دانشگاه فرهنگیان اصفهان-دانشگاه پیام نور اراک-دانشگاه شهيد چمران اهواز-دانشگاه ارومیه-دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین-دانشگاه خلیج فارس بوشهر-دانشگاه محقق اردبیلي-دانشگاه علم و صنعت تهران-دانشگاه علم و صنعت اصفهان-دانشگاه آمل-دانشگاه دزفول-دانشگاه شریعتی تهران-دانشگاه شهید بهشتی تهران-دانشگاه شهید مدنی تبریز-دانشگاه ایلام-دانشگاه تبریز-دانشگاه مازندران-دانشگاه مراغه اشاره کرد.

در این دوره مسابقان دانشگاه اراك صاحب مقام اول، دانشگاه اصفهان مقام دوم و موسسه آموزش عالی زند شیراز صاحب مقام سوم شدند.

زند شیراز به عنوان تنها موسسه اموزش عالی شرکت کننده در این مسابقات خوش درخشید.

بازيكنان این تیم عبارتند از:آيدا خورشيدي–بهاره فريدوني -فاطمه قرباني-مقام ششم-فاطمه صادقي-مقام پنجم-نگار زماني

همچنین تشکر ویژه از  سركارخانم زينب ركني مربی این تیم