زند شیراز ميزبان مسابقات واليبال دانشجويان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي منطقه ٧ كشور

توسط منتشر شده در : بهمن ۲۴, ۱۴۰۲دسته بندی: اخبار, دسته‌بندی نشده

مؤسسه آموزش عالي زند شيراز ميزبان مسابقات واليبال دانشجويان دختر و پسر دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي منطقه ٧ كشور(ملاك كسب سهميه المپياد كشوري اصفهان)شد

مسابقات واليبال دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي منطقه ٧ كشور با حضور چهار تيم زند شيراز-دانشگاه شيراز -دانشگاه خليج فارس بوشهر و دانشگاه ياسوج از ٢٠ لغايت ٢٣ بهمن ماه ١٤٠٢ و به ميزباني مؤسسه آموزش عالي زند شيراز در سالن ورزشي چندمنظوره شهداي والفجر برگزار گرديد.
در چارچوب اين رقابتها تيم هاي زند شيراز-دانشگاه شيراز و دانشگاه خليج فارس بوشهر به ترتيب جايگاه اول تا سوم را از آن خود كردند. بدين ترتيب قهرمان اين دوره از مسابقات، تيم واليبال دختران مؤسسه آموزش عالي زند شيراز، بعنوان نماينده منطقه ٧ كشور در المپياد كشوري اصفهان شركت خواهد نمود.
المپياد ورزشي دانشجويان كل كشور در تابستان ١٤٠٣ به ميزباني دانشگاه اصفهان برگزار خواهد گرديد.
زند شیراز به عنوان یکی پرافتخارترین تیم های ورزشی دانشجویی در مسابقات اخیر کشوری ظاهر شده و صاحب عناوین و مقام های رنگارنگی گردیده است.