برگزاری اولین دوره معرفتی حامیم دانشگاهی در مؤسسه آموزش عالی زند شیراز

By Published On: June 10, 2024Categories: اخبار

دوره معرفتی-بصیرتی حامیم با هدف توانمند سازی فعالین فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشگاهی به صورت سالانه در دو مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار می‌گردد.

این طرح معرفتی با شرکت دانشجویان و اساتید موسسه آموزش عالی زند شیراز در خردادماه 1403 به میزبانی دانشکده مدیریت و حسابداری موسسه آموزش عالی زند شیراز برگزار گردید.

در این دوره ،با توجه به اهمیت دانش افزایی و آگاهی بخشی به نسل جوان ،گام موثری در تربیت و اعتلای روحیه و زندگی فردی و اجتماعی دانشجویان، تعریف شد.

مدرسین این دوره حامیم-مرحله دانشگاهی در موسسه آموزش عالی زند شیراز جناب آقای دکتر محمدشریف حسینی ، سرکار خانم زهرا هوشمندی ،جناب آقای دکتر علی قرمزیان و سرکار خانم مریم مسیحی بودند.

سرفصل های این دوره شامل: مهندسی دانش، بایدها و نبایدهای کار جمعی دانشجویی، پاسخ به مغالطات، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، دین پژوهی، سبک زندگی، طرح و برنامه ریزی- کاربرد فناوری های نوین، مدیریت افکار، ذهن و باور، آتئیست، دئیست و ادیان نوظهور می باشد .