اختتامیه مسابقات والیبال دانشجویان منطقه ۷ کشور

توسط منتشر شده در : بهمن ۲۹, ۱۴۰۲دسته بندی: اخبار

موسسه آموزش عالی زند شیراز میزبان مسابقات والیبال دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی  منطقه ۷ کشور(ملاک کسب سهمیه المپیاد کشوری اصفهان۱۴۰۳)

موسسه آموزش عالی زند شیراز پیشرو در مسابقات والیبال دانشجویان منطقه ۷ کشور

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی زند شیراز، مسابقات والیبال دانشجویان دختر و پسر  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۷ کشور به میزبانی موسسه آموزش عالی زند شیراز از تاریخ بیستم لغایت بیست و هشتم بهمن ماه سال جاری با شرکت ۴ تیم( فارس، کهگیلویه بویراحمد، بوشهر)از سه استان در سالن ورزشی شهدای والفجر شیراز برگزار گردید.

در جریان این مسابقات تیم دختران موسسه آموزش عالی زند شیراز با پشت سرگذاشتن تیم های دانشگاه های بوشهر و دانشگاه شیراز موفق به کسب عنوان برتر این دوره از مسابقات شدند و به مرحله کشوری راه یافتند و همچنین به عنوان نماینده منطقه ۷ کشور عازم این مسابقات  خواهند شد.

تیم والیبال دختران موسسه آموزش عالی زند شیراز رتبه نخست را از آن خود کردند و تيم هاي دانشگاه شيراز و خليج فارس بوشهر نيز به ترتيب  عناوین دوم و سوم را کسب کردند.

بازيكنان تیم دختران پرافتخار زند شیراز: بيتا دانا /زهرا ابراهيمي/ آيدا يزدان شناس/ آيدا وليك /فاطمه كشتكار /رعنا رحيمي فرد /رقيه رشيدي/ زهرا نصيري/ آنا رؤيايي /مليكا زارع/ نرجس رحماني/ مهسا دارابي/

سرمربي : خانم طاهره بهرام زاده مربي : خانم الناز مسعودنيا سرپرست: خانم ريحانه نعمت الهي.

همچنین مسابقات گروه پسران که با حضور تیم هایی از دانشگاه های شیراز، موسسه آموزش عالی زند شیراز، دانشگاه خلیخ فارس بوشهر و دانشگاه یاسوج آغاز شده بود در ۲۸ بهمن ماه با معرفی تیم های برگزیده به کار خود پایان داد.

در این مسابقات تیم پسران موسسه آموزش عالی زند شیراز به عنوان نائب قهرمان و تیم های دانشگاه شیراز و دانشگاه یاسوج عناوین اول و سوم را از آن خود کردند.

سرمربي : اقاي حامد رحماني/ سرپرست: اقاي ميلاد داوري

یادآور می‌شود المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور در تابستان سال ۱۴۰۳ در استان اصفهان و به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار می‌گردد.

موسسه آموزش عالی زند با داشتن بازیکنان و تیم‌های مستعد در زمینه ورزشی و همچنین کسب مدال‌های متعدد رنگارنگ در مسابقات اخیر ورزشی  خصوصا المپیاد ورزشی دانشجویان در تبریز در میزبانی این دوره از مسابقات(والیبال منطقه ۷ کشور) را بر عهده داشت.