پیام تبریک ریاست محترم موسسه آموزش عالی زند شیراز در خصوص آغاز سال جدید تحصیلی

By Published On: September 22, 2024Categories: اخبار

علم گنج بزرگی است که با خرج کردن تمام نمی شود.”حضرت علی (ع) “

به نام خداوندی که قلم را آفرید و آن را شایسته سوگند خویش قرار داد به نام یگانه آفریدگاری که انسان را به زیور اندیشه و تفکر آراست و او را امانتدار این ودیعه الهی قرار داد و با سلام و درود به اصحاب فکر و فرهنگ و پیشتازان علم و معرفت بار دیگر فصل روشن (مهر) از راه میرسد و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو ورق می خورد و دروازه های آسمانی بینش و دانایی به روی صدها هزار دانش پژوه آغوش می گشایند . همان گونه که فروردین نوید بخش حیات مجدد طبیعت است. مهر ماه یادآور شور و شعف و جوشش و کوشش آموزندگان دانش و پرورندگان بینش است. فرا رسیدن بهار تعلیم و تربیت را خدمت اساتید، دانشجویان و همکاران زحمتکش موسسه آموزش عالی زند شیراز تبریک می گویم. امید است با استعانت از پروردگار سال تحصیلی پیش رو توأم با موفقیت‌‍ های روزافزون برای خانواده بزرگ زند باشد.

سید ابراهیم حسینی

رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز