همایش ساختار و صلاحیت شوراها و دادگاه های صلح در قانون جدید شوراهای حل اختلاف

By Published On: May 15, 2024Categories: اخبار

برگزاری همایش “ساختار و صلاحیت شوراها و دادگاه های صلح در قانون جدید شوراهای حل اختلاف” به میزبانی موسسه آموزش عالی زند شیراز
اولین همایش “ساختار و صلاحیت شوراها و دادگاه های صلح در قانون جدید شوراهای حل اختلاف” به میزبانی موسسه آموزش عالی زند شیراز و با مشارکت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه استان فارس در تاریخ 24 اردیبهشت ماه 1403 در سالن همایش های موسسه آموزش عالی زند شیراز برگزارگردید. هدف از برگزاری این رویداد ارائه و شرح اطلاعات به روز در زمینه ی قانون جدید شوراهای حل اختلاف و آشنایی دانشجویان رشته حقوق با مسائل به روز در این زمینه بود. جناب اقای دکتر میثم شکوهی قاضی دادگستری و مدرس دانشگاه و جناب آقای دکتر علی اکبر رشیدی مدیر گروه بخش حقوق موسسه آموزش عالی زند شیراز از سخنرانان این رویداد بودند. در همایش مذکور ابتدا پیشینه ای از نهاد شوراهای حل اختلاف و اهداف تشکیل آن و سیر تحولات قانونی راجع به آن نهاد ذکر گردید. پس از آن، مطالبی پیرامون شان و صلاحیت سازشی شوراهای حل اختلاف و ساز و کار سازش میان اصحاب دعوی در قانون جدید مطرح شد در ادامه ساختار و صلاحیت های محاکم صلح، قابلیت تجدید نظرخواهی نسبت به آرای صادره از این مرجع و نحوه حل اختلاف در صلاحیت دادگاه مذکور با دیگر مراجع قضایی مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت ایرادات و نقایص وارده به کلیت قانون جدید شوراهای حل اختلاف مطرح گردید. همچنین در حاشیه برگزاری این مراسم جلسه پرسش و پاسخ جهت رفع ابهام و پاسخ به سوالات دانشجویان در زمینه های مرتبط با همایش برگزار شد. این رویداد با استقبال گسترده ای از وکلا، اساتید، دانشجویان و کاراموزان مرکز وکلای قوه قضاییه استان فارس رو به رو شد. لازم به ذکر است موسسه زند در حال برنامه ریزی جهت برگزاری این گونه همایش ها به صورت مستمر می باشد.

جهت مشاهده تصاویر بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید:

همایش ساختار و صلاحیت شوراها و دادگاه های صلح در قانون جدید شوراهای حل اختلاف