تفاهم نامه با پارک علم و فناوری

توسط منتشر شده در : خرداد ۲۱, ۱۴۰۱دسته بندی: اخبار

انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری مابین موسسه آموزش عالی زند شیراز و پارک علم و فناوری فارس

به اطلاعکلیه مخاطبیت خانواده بزرگ زند میرسانیم پس از رایزنی های صورت گرفته با پارک علم و فناوری فارس، در جهت تحقق شعار “تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین”، هم افزایی و توسعه پژوهش های کاربردی فناورانه با در نظر گرفتن امکانات طرفین، در تاریخ ۱۱ خردادماه تفاهم نامه ای به امضا دکتر امین‌رضا ذوالقدر، رئیس محترم پارک علم و فناوری فارس و دکتر سید ابراهیم حسینی رییس محترم موسسه رسید.
از موارد مطرح شده در این نشست مشترک، می توان به تاسیس شرکت های دانش بنیان، اجرای طرح دستیار فناوری، راه اندازی مراکز و پردیس رشد، حمایت های مشاوره ای به دانشجویان و … اشاره کرد.
اجرای طرح دستیار فناوری و تاسیس مراکز شد با هدف بهبود توانمندی دانشجویان در حوزه مهارت های مرتبط با کسب و کار از اولین اقدامات در نظر گرفته شده در راستای تحقق زمینه های همکاری این تفاهم نامه می باشد.
در این راستا از کلیه اساتید، فرهیختگان و پژوهشگران محترم جهت همکاری در حوزه های مطرح شده دعوت به عمل می آید.

معاونت پژوهشی موسسه آموزش عالی زند شیراز