اهدای خون به بیماران نیازمند

توسط منتشر شده در : آذر ۱۱, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

حضور واحد سیار سازمان انتقال خون ایران در دانشکده علوم انسانی زند شیراز

با اهدای خون مستمر در بازه‌های زمانی استاندارد می‌توانید علاوه بر به دست آوردن سلامتی از ابتلا به بیماری هایی چون سرطان کبد و پانکراس ایمن بمانید. همچنین اهدای خون در بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش وزن بسیار موثراست.

اهدای خون همه روزه باعث نجات جان میلیون‌ها نفر در دنیا می‌شود، با وجود تلاش‌های پزشکی برای تولید خون مصنوعی یا سایر روش‌های جایگزین هنوز خون طبیعی انسان تنها راهکار برای حفظ سلامت انسان‌ها و جلوگیری از مرگ در اثر خونریزی، اعمال جراحی، تروما یا برخی بیماری‌های خونی است.

در همین راستا دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده های زند با اهدا خون خود به کمک بیماران نیازمند شتافتند و در این امر خیر و خداپسندانه سهیم شدند و در این روزهای سرد آذر ماه گرمای امید را به بیماران نیازمند خون و فراورده های خونی تقدیم کردند