آزمون آزمایشی آنلاین امتحانات پایان ترم

توسط منتشر شده در : تیر ۸, ۱۳۹۹دسته بندی: اخبار

دانشجویان گرامی
آزمون آزمایشی امتحانات پایان ترم در سامانه های امتحانات مجازی طبق برنامه زمان بندی زیر در دسترس می باشد.
با توجه به اینکه این آزمون ها جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با سامانه ها و مشخص نمودن اشکالات احتمالی (لاگین و…) می باشد، حضور در آزمون ها برای تمامی دانشجویان الزامی است. در صورت عدم شرکت در آزمون آزمایشی، احتمال بروز مشکل در روز آزمون اصلی برای شما وجود خواهد داشت.
آزمون تستی exam.zand.ac.ir
زمان ورود به آزمون:
۸ الی ۱۶ روز سه شنبه ۹۹/۴/۱۰ مدت زمان آزمون: ۱۵ دقیقه
آزمون تشریحی lms.fczand.com
زمان ورود به آزمون:
چهارشنبه ۹۹/۴/۱۱ از ساعت ٠٠:٠٠ (١٢ شب) تا ۲۳:۵۵ (کلیه ساعات شبانه روز ۱۱ تیر)
آزمون تشریحی در این مرحله محدودیت زمانی ندارد، سوال امتحان آزمایشی را دانلود و پس از آن پاسخ خود را عکس گرفته و آپلود نمایید.صرفا می بایست پاسخ ها تا قبل از ٢٣:۵۵ آپلود شوند.
در صورت بروز هرگونه مشکل از صفحه سامانه عکس گرفته و در سامانه پاسخ pasokh.zand.ac.ir پیام دهید.
تذکر :
دانشجویان عزیز در هر ساعتی از بازه زمانی عنوان شده می توانید وارد سامانه شوید.
نحوه ورود به سامانه exam جهت آزمون تستی
نام کاربری: شماره دانشجوییs
رمز عبور: کد ملی
* در صورتی که کد ملی در سامانه sess ثبت نشده باشد، رمز عبور ۱۰ عدد ۹ می باشد. (٩٩٩٩٩٩٩٩٩)