زنگ تفریح دانشگاه در شیراز به صدا درآمد

توسط منتشر شده در : مرداد ۲۰, ۱۳۹۷دسته بندی: اخبار, دسته‌بندی نشده

همایش زنگ تفریح در دانشگاه مجموعه ای از برنامه های مختلف علمی و فرهنگی و چالش برانگیز در زمینه های مختلف است که در تابستان هر سال، طی سه روز، توسط دانشجویان به منظور استفاده و بهره وری دانش آموزان مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی برگزار میگردد. برنامه ی اصلی همایش ، ارائه ی کارگاه های آموزشی دانش آموز محور در زمینه های گوناگون علمی ، خلاقیتی ، فرهنگی ، فلسفی ، هنری ، اجتماعی ، مدیریتی ، کار گروهی و … است. کارگاه ها اغلب توسط دانشجویان و اساتید دانشگاهی ارائه میشوند که هر یک می کوشند با بیان موضوع اصلی به شیوه ای جذاب، انجام کار گروهی، برانگیختن خلاقیت دانش آموزان و ایجاد چالش برای آن ها، اهداف همایش را برآورده کنند.
غرفه های علمی-فرهنگی-هنری در محیط همایش نیز یکی از برنامه های پررنگ همایش می باشد که دانش آموزان میتوانند در زمان های مشخص شده اغلب در زمان استراحت بین ۲ کارگاه آموزشی از آن استفاده کنند. از دیگر برنامه ها، می توان به برگزاری مسابقاتی در مدت زمان برگزاری این همایش اشاره کرد. این مسابقات با هدف ایجاد خلاقیت و پویایی و ایجاد روحیه ی کار تیمی بین دانش آموزان طراحی اجرا می شود.