جشن بزرگ دانش آموختگان دانشکده های زند شیراز برگزار شد

توسط منتشر شده در : شهریور ۹, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

در پنجمین روز از شهریورماه ۱۳۹۸ دوازدهمین جشن بزرگ دانش آموختگان دانشکده های زند شیراز با شکوه فراوان برگزار شد. در این جشن باشکوه که با اجرای مجری مشهور صدا و سیما سید کمال علوی صورت گرفت بازیگر محبوب سینما و تلویزیون در گفتگویی کوتاه تجربیات زندگی و حرفه ای خود را با دانشجویان در میان گذاشت. حامد فقیهی هنرمند درجه یک موسیقی فارس قطعات تحسین برانگیزی را اجرا کرد و در ادامه فرشاد صفری مرد شماره یک استندآپ کمدی کشور نیز با اجرایی متفاوت خنده را بر لبان مهمانان این برنامه آورد. حضور اعضای هیات امنا و هیات موسس، معاونین و مدیران دانشگاه زند نیز بر شکوه برنامه افزود.

در پایان گروه های مختلف دانشجویی در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد با قرائت سوگندنامه دانش آموختگی خود را جشن گرفتند

*برای مشاهده گزارش تصویری مراسم اینجا را کلیک کنید

*برای مشاهده عکس های یادگاری اینجا را کلیک کنید