تیم والیبال زند قهرمان مسابقات ورزش‌های همگانی فارس شد

توسط منتشر شده در : اردیبهشت ۷, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

تیم والیبال دختران موسسه موفق به کسب مقام قهرمانی جشنواره ورزشهای همگانی استانی به میزبانی دانشگاه شیراز شد.

در این دوره از مسابقات که با حضور تیم هایی از دانشگاه و موسسات آموزش عالی استان برگزار شد تیم زند با شکست تمام حریفان خود و با اقتدار کامل موفق به کسب مقام قهرمانی این مسابقات شد و سهمیه المپیاد کشوری را نیز از آن خود کرد.

مهندس فیروزثانی قائم مقام موسسه_آموزش_عالی_زند_شیراز در پیامی این موفقیت را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است: “موفقیت تیم والیبال دختران زند در کسب مقام اول جشنواره ورزش‌های همگانی دانشگاه های استان فارس را به همه شهروندان زند تبریک می‌گویم.
این پیروزی با قهرمانی تیم دختران دانشجوی فوتسال ایران در جهان مصادف است امید است با تقویت تیم‌های ورزشی زند، درتیم های سالهای آتی دانشجویی کشور، نماینده هایی افتخارآفرین اعزام نماییم.
از زحمات سرکار خانم مهندس صادقی مدیر محترم امور دانشجویی و دختران پرافتخار تیمهای اعزامی زند تقدیر ویژه می کنم.
محمد فیروزثانی
ششم اردی‌بهشت نود و هشت”