استقبال ویژه از غرفه دانشکده های زند در نمایشگاه بزرگ آموزش فارس

توسط منتشر شده در : خرداد ۲۹, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

همزمان با آغاز نمایشگاه  تخصصی آموزش ، خدمات و صنایع وابسته در محل دائمی نمایشگاه های شیراز غرفه زند مورد استقبال بی نظیر بازدیدکنندگان واقع شد.

حضور مدیران کل، روسا سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی، مسئولین و فرماندهان نظامی و انتظامی، فرهیختگان و فرهنگیان، اساتید هیات علمی و حق التدریس دانشگاه ها، دانشجویان و خانواده های معزز ایشان ، اصحاب رسانه و روزنامه نگاران و دانش آموزان مدارس در غرفه زند از نکات مهم و چشمگیر نمایشگاه بود.

در این غرفه ها که در سالن بهار نمایشگاه واقع شده خدمات متنوع مشاوره تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین معرفی دوره های توانمند سازی تخصصی به مخاطبین ارائه می شود.

گفتنی است در این رویداد توانمندی خدمات شاخص دانشکده های موسسه  در حوزه  تجهیزات و فناوری‌های هوشمند، کتب دانشگاهی و … ارائه می‌شود.

این نمایشگاه از از ۲۸ خردادماه تا ۱ تیرماه  از ساعت۱۷ تا ۲۲ در نمایشگاه بین المللی شیراز (واقع در شهرک گلستان ) برای بازدید علاقمندان دایر است.