گرامیداشت روز پژوهش و فناوری

توسط منتشر شده در : آذر ۳۰, ۱۴۰۱دسته بندی: اخبار

مراسم گرامیداشت روز پژوهش و فناوری در موسسه آموزش عالی زند شیراز
آیین گرامیداشت هفته پژوهش و ششمين آیین تجلیل از پژوهشگران برتر موسسه آموزش عالی زند شیراز، ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۱، با حضور مهمانان و سخنرانان ویژه از استانداری فارس، دانشگاه شیراز، موسسه تحقیقات و سرم سازی رازی، ISC، پارک علم و فناوری فارس، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و با معرفی برگزیدگان به شرح زیر برگزار شد.
همچنين از سخنرانان كارگاه و داوران مسابقه كه به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش برگزار شد تقدير بعمل آمد.
با سپاس از تلاش همه این بزرگواران و تمام پژوهشگرانی که در مسیر اعتلای نام موسسه آموزش عالی زند شیراز گام بر می‌دارند. امید است که با همکاری فرهیختگان و پژوهشگران، شاهد پیشرفت روزافزون در زمینه تحقق اهداف پژوهشی موسسه و کشور باشیم.