نشست علمی با سرم سازی رازی

توسط منتشر شده در : اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۱دسته بندی: اخبار

نشست علمی موسسه آموزش عالی زند شیراز با یکی از معتبرترین مراکز علمی و تحقیقاتی کشور

به اطلاع اساتید، دانشجویان و کلیه مخاطبین محترم  زند میرسانیم: در راستای اعتلای اهداف علمی و پژوهشی موسسه و تحقق شعار “تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین” مقام معظم رهبری، در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه نشست علمی ریاست محترم موسسه، معاون محترم پژوهشي و مدير گروه محترم گروه زيست شناسي با مقامات موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی صورت گرفت.
در این نشست اهداف و زمینه های همکاری مشترک، جذب پروژه های تحقیقاتی، فعالیت های آزمایشگاهی مشترک و تشکیل کارگروه های تخصصی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با بیش از ۹۰ سال سابقه فعالیت یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین مراکز علمی و تحقیقاتی کشور شناخته می‌شود که در زمینه تولید عمده انواع واکسن دامی و انسانی و انواع سرم های پزشکی فعالیت دارد.
همکاری با آن مجموعه عظیم و معتبر گام بزرگی در راستای پیشبرد اهداف پژوهشی و توفیق هرچه بیشتر محققان توانمند موسسه آموزش عالی زند شیراز خواهد بود.

معاونت پژوهشی موسسه آموزش عالی زند شیراز