فراخوان دومين همایش ملی زبان انگلیسی

توسط منتشر شده در : اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۱دسته بندی: اخبار

قابل توجه دانشجویان عزيز و اساتید گرامی و کلیه مخاطبین زند

فراخوان شرکت در
“دومين همایش ملی دستاوردهای نوین در آموزش, ادبیات, و مترجمی زبان انگلیسی”

به اطلاع شما میرسانیم : دبیرخانه همايش اکنون آماده پذیرش و ثبت مقالات اساتید محترم و دانشجویان گرامي سراسر کشور می‌باشد.

این همایش که با مشارکت دانشگاه شیراز در تاریخ ۱۶ شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد شد توانسته است نظر حامیان بین المللی نظیر دانشگاه والیسونگو اندونزي و دانشگاه اینانو تركيه را به خود جلب نماید.
همچنین با پیگیری های صورت گرفته، نمایه ISC، سیویلیکا،حمایت معنوی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، دانشگاه فردوسي مشهد، دانشگاه شهيد چمران اهواز، دانشگاه جهرم، انجمن زبانشناسی ایران، انجمن آسیایی آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجی (Asia TEFL), انجمن حلقه نشانه شناسی تهران و انجمن آموزش زبان و ادبيات انگليسي ايران (تلسي) TELLSI از مزاياي شركت در اين همايش به شمار می رود.

جهت كسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سامانه همایش های علمی موسسه آموزش عالی زند به نشانی زیر مراجعه نمایید:
conf.zand.ac.ir