دعوت از محمد هادی شعبانی در مسابقات كشتي قهرماني دانشجويان جهان به ميزباني تركيه

توسط منتشر شده در : شهریور ۲۸, ۱۴۰۱دسته بندی: اخبار

افتخاري ديگر براي ورزش زند

انتخاب و عضويت دانشجو محمدهادي شعباني در تيم ملي كشتي فرنگي دانشجويان به منظور شركت در مسابقات كشتي قهرماني دانشجويان جهان به ميزباني تركيه

محمدهادي شعباني دانشجوي مؤسسه آموزش عالي زند شيراز و عضو تيم كشتي فرنگي پسران كه اخيرا در مسابقات دانشجويان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي منطقه ٧ كشور در وزن ٦٠كيلوگرم موفق به كسب مدال طلا و سهميه المپياد كشوري شده بود، در المپياد كشوري تبريز نيز خوش درخشيد و موفق به كسب مدال نقره شد.

توانايي هاي فني بالاي اين كشتي گير خوش آتيه در المپياد كشوري، موجب جلب نظر استعدادياب تيم ملي شده و ايشان به اردوي تيم ملي كشتي فرنگي دانشجويان دعوت گرديد.به دنبال عملكرد فوق العاده اين كشتي گير در اردوها و مسابقات انتخابي، ايشان به عضويت تيم ملي كشتي فرنگي دانشجويان درآمده و به زودي جهت شركت در مسابقات كشتي قهرماني دانشجويان جهان عازم تركيه خواهد بود.

مسابقات كشتي قهرماني دانشجويان جهان در دو رشته فرنگي و آزاد از ٤ تا ٨ مهرماه ١٤٠١ در كشور تركيه برگزار خواهد شد.

با آرزوي موفقيت و پيروزي و به اهتزاز درآوردن پرچم زند در ميادين بين المللي