همزمان با روز معلم از اساتید فرهیخته زند تجلیل شد

توسط منتشر شده در : اردیبهشت ۱۲, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

مراسم بزرگداشت روز معلم با حضور اساتید، دانشجویان، کارمندان موسسه آموزش عالی زند شیراز برگزار شد

رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز در مراسم بزرگداشت روز معلم، ضمن تبریک این روز و یاد از شهید استاد مرتضی مطهری، اظهار کرد: معلمی بزرگترین خدمت در جامعه و مهمترین و سخترین شغل میباشد.

دکتر مخبری افزود: معلمان و مربیان مشکلات زیادی از لحاظ اقتصادی و اجتماعی دارند و تاکید بر کیفیت آموزش را رسیدگی به شان و جایگاه معلم و از بحث های روز دانستند.

وی با اشاره به تاریخچه علم و دانش اظهار کرد: معلمان عصر جدید بدون وابستگی به هیچ جایگاه و پایگاهی با هدف روشنگری، و آموزش چگونه فکر کردن، بدون هیچ چشم داشتی در جامعه خدمت می کنند.

او ضمن تقدیر و تشکر از اساتید دانشگاه بیان کرد: دانشگاه پیام نور همانند یک خانواده می باشد که با اخلاص خاص و زحمت با یکدیگر همکاری کرده و دانشجویان نمونه ای را تحویل جامعه داده است.
گفتنی است این مراسم همزمان در ساختمان های دانشکده های مدیریت و حسابداری، علوم انسانی و فنی و مهندسی برگزار شد.