سرپرست جدید بسیج دانشجویی معرفی شد

توسط منتشر شده در : شهریور ۲۷, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

سرپرست جدید بسیج دانشجویی معرفی شد

طی مراسمی با حضور آقای مهندس فیروز ثانی قائم مقام محترم دانشگاه زند و جناب آقای روستا رییس بازرسی بسیج دانشجویی فارس آقای حجت نصاری بعنوان سرپرست جدید بسیج دانشجویی دانشگاه زند معرفی شد.

در ابتدای این جلسه مهندس فیروز ثانی گفت: موسسه آموزش عالی زند شیراز زند بعنوان بزرگترین دانشگاه غیر انتفاعی جنوب کشور نگاه ویژه ای را به فعالیت های بسیج دارد.

وی افزود: ما از فعالان حوزه بسیج دانشجویی که همکاری و همیاری در هرچه باشکوه تر برگزار کردن مراسمات ملی – مذهبی دارند حمایت کرده و می کنیم.

وی تصریح کرد: همه ما موظف هستیم که در راه شکوفایی نظام شکوهمند انقلاب اسلامی گام برداریم و طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب گام دوم  را محکم تر از قبل برمیدارم.

در ادامه این جلسه آقای روستا رییس بازرسی بسیج دانشجویی فارس با اشاره فعالیت های کلان بسیج خاطر نشان کرد در  شرایط کنونی نیروی مردمی بسیج نقش بسزایی در کمک رسانی به آحاد مردم و ترویج شعائر اسلامی دارد.

در پایان این جلسه لوح حکم به سرپرست جدید بسیج دانشجویی زند اعطا شد.