راهنمای آموزش مجازی زند را اینجا ببینید

توسط منتشر شده در : مهر ۲۰, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

با توجه به پیشرف فضای مجازی و در راستای پیشرفت به سوی دانشگاه های نسل چهارم تعدادی از دروس عمومی به صورت آموزش مجازی به شما عزیزان ارائه گردیده است.

راهنمای آموزشی دروس مجازی
.
احتراما به اطلاع می رساند با توجه به تغییر تاریخ حذف و اضافه، تاریخ شروع ترم دانشجویان مجازی ۲۴ مهرماه ۹۸ می باشد.
جهت استفاده از محتوای آموزشی از تاریخ فوق به وب سایت lms.fczand.com مراجعه نمایید.
در صورتی که شماره دانشجویی شما ۱۲۳۴۵۶۷۸ باشد، نام کاربری شما s12345678 (شماره دانشجویی به همراه حرف s) و پسورد شما در این سامانه فقط شماره دانشجویی می باشد.
در صورت بروز مشکل با ایمیل virtual@fczand.com یا کانال تلگرام
https://t.me/joinchat/IMPd7ElgtkEtDZ077nh_XQ مکاتبه کنید.

شما میتوانید هر زمانی که تمایل داشتید کلاس ها را مشاهده کنید
کلاس های رفع اشکال به صورت حضوری در طول ترم با توجه به برنامه اراییه شده از جانب استاد برگزار میگردد