تقدیر از پژوهشگران برتر زند

توسط منتشر شده در : آذر ۲۶, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

در مراسمی که همزمان با روز ملی پژوهش  در سالن همایشات دانشکده فنی و مهندسی زند برگزار شد، از پژوهشگران برتر حوزه های مختلف تقدیر و قدردانی شد.

در این مراسم از آقای دکتر محمد رضا اسلامی نژاد به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده فنی و مهندسی، آقای دکتر پیام فرهادی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده مدیریت و حسابداری، خانم دکتر هما شیخانی شاهین به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی، آقای دکتر سید ابراهیم حسینی پژوهشگر شایسته تقدیر، خانم دکتر فاطمه شعله ور پژوهشگر برتر همکار و اقای دکتر کاظم نحاس به عنوان مولف برتر کتاب تجلیل شد.

در این مراسم که با حضور ریاست موسسه، اساتید، هیئت علمی و نمایندگان انجمن های علمی برگزار شد از مولفین برتر حوزه نشر و از سه انجمن علمی گروه روانشناسی و مشاوره، گروه زبان و گروه علوم ورزشی(تربیت بدنی) که بیشترین فعالیت فرهنگی را در یک سال گذشته تحصیلی داشتند  تقدیر و قدرانی بعمل آمد.