اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۷

توسط منتشر شده در : شهریور ۱۳, ۱۳۹۷دسته بندی: اخبار

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان محترم ، به استحضار می رساند زمان ثبت نام از روز چهارشنبه ۱۴ شهریور تا ۲۱ شهریور ماه ۹۷ می باشد.

مدارک لازم برای ثبت نام :

1.  اصل و یک برگ تصویر مدرک کارشناسی یا اصل گواهی موقت.
  2. اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری کپی از تمام صفحات آنها.
  3.  عکس تمام رخ ۴*۳ تهیه شده در سال جاری (خانم شش قطعه/ آقایان ۱۲ قطعه).
  4. اصل و کپی کارت پایان خدمت و یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را، با توجه به بند ” مقررات وظیفه عمومی” مندرج در صفحه ۳ دفترچه راهنمای شماره یک آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷ مشخص کند( برای برادران).
  5. اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذکارشناسی ( لیسانس) برای آن دسته از داوطلبانی که با توجه به مفاد آیین نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان به شماره ۷۷۸۹۷/۲۱ مورخ ۱۳۹۵/۵/۵ شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با امتیاز رتبه اول پذیرفته شده اند.
  6. ارائه مدرک کاردانی جهت دانشجویانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته می باشند.
  7. ارائه ریزنمرات کاردانی و کارشناسی جهت دانشجویان با رشته غیرمرتبط.
  8. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
  9. اصل موافقت نامه کتبی و بدون قید و شرط برای فارغ التحصیلان رشته های دبیری از اداره آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت خویش.
  10. حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت نام الزامی است.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن ۰۷۱۳۶۱۰۶ داخلی ۱۳۳ تماس حاصل فرمایید.

نشانی محل ثبت نام: شیراز _ میدان معلم _ بلوار ایمان(همت) جنوبی _ کوچه ۱۰ _ انتهای فرعی ۱۰/۲ _ ساختمان مرکزی موسسه آموزش عالی زند