اطاعیه مهم در خصوص نیم فصل دوم ۹۹-۹۸

توسط منتشر شده در : فروردین ۱۱, ۱۳۹۹دسته بندی: اخبار

قابل توجه دانشجویان گرامی
ضمن عرض تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه و آرزوی سلامتی برای کلیه شما عزیزان، به اطلاع می رساند به دلیل شرایط خاص کشور و شیوع ویروس کرونا، برگزاری کلاس ها به صورت حضوری در ترم آموزشی جاری امکانپذیر نمی باشد که در این راستا طی برنامه ریزی بعمل آمده تمام کلاس ها از تاریخ ۱۰ اسفندماه ۹۸ به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

لطفا دقت فرمایید دانشجویانی که تمایل به شرکت در کلاسهای مجازی را ندارند می توانند در صورت داشتن شرایط لازم، از یک ترم مرخصی استفاده نمایند.

جهت بهره گیری از کلاس های مجازی با شرایط جدید یا مرخصی به سامانه آموزشی قسمت فرایندها(مرخصی تحصیلی)مراجعه فرمایید.

همچنین دروس عملی در تابستان به صورت فشرده برگزار می گردد.

لازم به توضیح است که این معاونت با همکاری بخش های دیگر موسسه آموزش عالی زند و اساتید گرانقدر و همکاری شما عزیزان در این شرایط ویژه، می تواند گام های موثری در ارائه ی دروس بردارد.

دانشجویان موظف هستند که در کلاس های مجازی همانند کلاس های حضوری شرکت کند.
حضور و غیاب دانشجویان بر اساس تعداد Login در کلاس مذکور محاسبه خواهد شد.
دانشجویان موظف هستند در موعد مقرر ثبت نام و انتخاب واحد را انجام دهند.
دانشجویان در صورت تمایل به استفاده از مرخصی می توانند با رعایت مقررات آموزشی در سامانه آموزشی اقدام نمایند.
مرخصی آموزشی با احتساب سنوات و تابع مقرارت مذکور می باشد.

امتحانات و تکالیف
دانشجویان موظف به انجام تکالیف ارائه شده توسط اساتید می باشند.
امتحانات پایان ترم بصورت حضوری طبق تاریخ های اعلام شده برگزار می گردد.
تکالیف توسط اساتید در سامانه آموزش مجازی جهت دانشجویان ارائه میگردد، دانشجویان موطف به انجام تکالیف می باشند.

شهریه
شهریه کلاسهای مجازی در ترم جاری همانند کلاسهای حضوری محاسبه میگردد و دانشجویان موظف به پرداخت طبق سنوات قبل می باشند.

دانشجویان گرامی
از ساعت ۱ بامداد سه شنبه ۹۹/۱/۱۲ سامانه آموزشی جهت حذف و اضافه تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۹۹/۱/۱۴ در دسترس می باشد.
-امکان دو درس حذف و دو درس اضافه می باشد و به هیچ عنوان قابل تغییر نمی باشد.
-حذف و اضافه تنها توسط دانشجو امکان پذیر می باشد و کارشناس آموزش این امکان را ندارد.
-ظرفیت ها از قبل در حالت حداکثر قرار دارد و هیچگونه تغییری ایجاد نمی گردد.
-در این مقطع پیش نیاز هم نیاز امکان پذیر نمی باشد.

من الله توفیق
معاونت آموزشی موسسه آموزش عالی زند