استارتاپ اینترنت اشیاء در صنعت گردشگری

توسط منتشر شده در : آبان ۱۹, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

استارتاپ اینترنت اشیاء در صنعت گردشگری

این رویداد از چهارشنبه عصر ۱۳ آذر ماه ۹۸ تا جمعه ۱۵ آذر ماه ۹۸ در دانشکده مدیریت و حسابداری زند برگزار خواهد شد که در ابتدا شرکت کنندگان ایده های خود را ارائه خواهند داد و در ادامه ایده های برتر انتخاب خواهند شد.

این اردو مجموعه‌ای از فعالیت‌های متنوع شامل سخنرانی‌های کلیدی از دانشگاه‌ها، حضور شتاب دهنده‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و صاحب‌نظران این حوزه، میزگردهای تخصصی و کارگاه‌های آموزشی را در بر خواهد داشت.

شرکت کنندگان در قالب تیم های استارتاپی به مدت ۵۴ ساعت به فعال سازی ایده های خود خواهند پرداخت. منتخبین این دوره استارتاپ می توانند از امکانات و تسهیلات مرکز رشد موسسه آموزش عالی زند به مدت شش ماه بهره مند گردند.

استفاده از امکانات و تسهیلات مرکز برای ساخت نمونه های آزمایشگاهی و نیمه صنعتی نیز یکی از امتیازات تیم های منتخب می باشد.

زند میزبان ایده های خلاقانه شما میباشد

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۷۱۳۶۱۰۶ داخلی ۱۲۳ تماس حاصل بفرمایید