آرزو رحیمی دانشجویی طلایی زند در بازیهای پاراآسیایی ۲۰۱۸

توسط منتشر شده در : مهر ۲۰, ۱۳۹۷دسته بندی: اخبار

دانشجوی موسسه آموزش عالی زند و نماینده پرتاب وزنه زنان ایران مدال طلای بازی های پاراآسیایی ۲۰۱۸ را به ارمغان آورد. در پنجمین روز بازی های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا و در ادامه رقابت های دوومیدانی، آرزو رحیمی در ماده پرتاب وزنه کلاس F32 با پرتابی به میزان ۴ متر و ۲۷ سانتی متر صاحب گردن آویز طلایی شد.
رحیمی پس از کسب این مدال گفت: همه چیز عالی بود. فکرش را می کردم که مدال بگیرم و خوشحالم که پیش بینی ام درست از آب درآمد. بابت این مدال از خداوند تشکر می کنم. همین طور از خانواده ام ممنونم مخصوصا مادر دلسوزم. دوست دارم از همین جا به او بگویم مادر مهربانم همیشه دستت را می بوسم. سومین دوره بازی های پاراآسیایی ۲۰۱۸ در روزهای ۱۴ تا ۲۱ مهر با حضور ۲ هزار ۸۸۰ ورزشکار از ۴۱ کشور در ۱۸ رشته ورزشی به میزبانی جاکارتا برگزار می شود. گفتنی است آرزو رحیمی دانشجوی ترم سه رشته کامپیوتر موسسه آموزش عالی زند شیراز است.
موسسه آموزش عالی زند این موفقیت شیرین را به جامعه ورزشی کشور، دانشجویان و خانواده ایشان تبریک می گوید.