جزییات جشن بزرگ دانش آموختگی دانشجویان دانشکده های زند

توسط منتشر شده در : مرداد ۵, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

جشن بزرگ دانش آموختگی دانشجویان دانشکده های زند شیراز روز سه شنبه ۵ شهریور۹۸-ساعت۱۷ در تالار احسان شیراز برگزار میشود

شما دانش اموختگان عزیز موسسه در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد که یا فارغ التحصیل شدید یا ترم اینده فارغ التحصیل خواهید شد میتونید با ورود به سامانه اموزشی، قسمت فرهنگی ، برنامه های فرهنگی برای خودتون و همراهانتان ثبت نام کنید.

مدت زمان ثبت نام محدود بوده و اولویت با افرادیست که زودتر ثبت نام کنند.

در ضمن خانواده ها و دوستانتون هم میتونید دعوت کنید که در این باشکوه ما را همراهی کنند.

دانشجویانی عزیز زند که هنوز فارغ التحصیل نشدند اما تمایل دارند در این جشن بعنوان میهمان حضور یابند می توانند گزینه میهمان را در سامانه آموزشی انتخاب کنند و ثبت نام خود را قطعی نمایید.

زمانبندی عکاسی آتلیه و تصویربرداری کلیپ، تحویل لباس، بلیط تالار و … بزودی از طریق صفحه رسمی موسسه در اینستاگرام به نشانی  zanduniversity@ در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

همه موارد ثبت نامی در سایت آموزشی موسسه در دسترس شماست

موسسه آموزش عالی زند