اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۹-۹۸

توسط منتشر شده در : بهمن ۸, ۱۳۹۸دسته بندی: اخبار

دستورالعمل ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ به شرح زیر اعلام می گردد:

دانشجوی گرامی انتخاب واحد از روز شنبه مورخ ۹۸/۱۱/۱۲ ساعت ۱۲ طبق برنامه زمان بندی صرفا در سامانه آموزشی
تا تاریخ ۹۸/۱۲/۱۴ انجام خواهد شد:
رعایت پیش نیاز دروس برعهده دانشجو می باشد و در صورت عدم تأیید اخذ درس بدون رعایت پیش نیاز توسط استاد مشاور و کارشناس بخش، دانشجو ملزم به حذف آن درس خواهد بود.
پیش نیاز و هم نیاز فقط در شرایط خاص و از طریق پیام به کارشناس امکان پذیر است.
زمان تایید استاد مشاور:۹۸/۱۲/۱۰ لغایت ۹۸/۱۲/۱۵
انتخاب واحد به ترتیب سال ورود انجام می گردد.
شروع، ساعت ۱۲ جهت ورودی های ۹۵ و ماقبل
ساعت ۱۳ ورودی ۹۶
ساعت ۱۴ ورودی ۹۷
ساعت ۱۵ ورودی ۹۸
از مراجعه حضوری جدا خودداری فرمایید در صورت بروز هر گونه مشکل به سرپرستان آموزش ، مدیران گروه و اساتید مشاور خود در سامانه آموزشی پیام دهید.
اساتید مشاور و مدیران گروه در طول ایام انتخاب واحد در دانشکده های مربوطه مستقر خواهند بود.
مدیریت حسابداری (امیرکبیر) سرکار خانم محمدی
مهندسی(ستارخان) سرکار خانم باغ فلکی
و ادبیات و علوم انسانی(همت) سرکار خانم گلستانه
دانشجو در زمان حذف و اضافه می تواند حداکثر دو درس را اضافه و دو درس را حذف نماید.
ساعت پاسخگویی حضوری واحد آموزش در ایام انتخاب واحد از ۹ صبح تا ساعت ۱۴ بعدازظهر می باشد.