هفدهمین دوره استارت‌آپ با موضوع اینترنت اشیا آغاز به کار کرد

توسط منتشر شده در : آذر ۱, ۱۳۹۷دسته بندی: اخبار

این رویداد از چهارشنبه شب با ارائه ایده های شرکت کنندگان شروع شد و تا پایان هفته ادامه خواهد داشت.

افراسیابیان مدیر کارورزی و اشتغال موسسه برگزارکننده این رویداد گفت: این اردو مجموعه‌ای از فعالیت‌های متنوع شامل سخنرانی‌های کلیدی از دانشگاه‌ها، حضور شتاب دهنده‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و صاحب‌نظران این حوزه، میزگردهای تخصصی و کارگاه‌های آموزشی را در بر خواهد داشت.

وی گفت: مجموعه ۸۰ نفر در این رویداد حضور دارند که در ده تیم به مدت ۵۴ ساعت به فعال سازی ایده های خود خواهند پرداخت.

افراسیابیان افزود: منتخبین این دوره استارتاپ می توانند از امکانات و تسهیلات مرکز رشد موسسه آموزش عالی زند به مدت شش ماه بهره مند گردند.

در ادامه عباسی مدیر نوآوری و تجاری سازی فناوری موسسه به بیان دیگر امتیازات تیم های منتخب پرداخت.

وی گفت: استفاده از امکانات و تسهیلات مرکز برای ساخت نمونه های آزمایشگاهی و نیمه صنعتی نیز یکی از امتیازات تیم های منتخب می باشد.

هفدهمین رویداد استارت‌آپ شیراز با حمایت مادی و معنوی موسسه آموزش عالی زند شیراز و آویژه برگزار کننده رویدادهای شیراز از ۳۰ آبان تا ۲ آذر جاری در دانشکده فنی و مهندسی این موسسه برگزار می شود.