موفقیتی دیگر برای دانشگاه زند

توسط منتشر شده در : شهریور ۱۰, ۱۳۹۷دسته بندی: اخبار

در دومین مجمع عمومی اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی کامپیوتر در روزهای ۲۳ و ۲۴ مردادماه سال ۹۷ با حضور ۳۸ نماینده در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید سعید کاویانی فرد دانشجوی فعال مهندسی کامپیوتر موسسه موفق شد در این انتخابات با کسب آرا لازم به عنوان “دبیر کمیته ارتباط با صنعت،ارتباط با فضای کسب و کار و کارآفرینی و فعالیت های متناسب با نیازهای جامعه” انتخاب شود.

گفتنی است انجمن علمی دانشجویی امکانی است برای تمرین داوطلبانه فعالیت‌های علمی در قالب کارِ گروهی؛ دانشجویان با اهداف علمی و تخصصی گرد هم می‌آیند و با فعالیت در انجمن‌های علمی ضمن ترویج و تعمیق فضای علمی در دانشگاه‌ها، زمینه رشد خود را نیز فراهم می‌آورند. انجمن علمی ضمن آن که امکانی است برای تعمیق و ترویج علم در فضای دانشگاه، فرصتی برای پیاده‌سازی آموخته‌ها و مشاهده نتایج آن در عمل نیز هست. بنابراین دور از انتظار نخواهد بود که دانشجوی فعال در انجمن‌های علمی را فردی بدانیم که بمراتب نسبت به هم‌کلاسی‌های خود توانمندتر و باتجربه‌تر است؛ توانمندی‌هایی از جمله:

– مهارت کارِ گروهی

– مهارت تبدیل ایده به عمل

– مهارت ارتباط

– مهارت مدیریت و اجرا

– مهارت تامین هزینه‌های مالی

– مهارت هم‌اندیشی، آزاداندیشی و تفکر انتقادی

چنین توانمندی‌ها و مهارت‌هایی است که خروجی دانشگاه‌ها را در عمل شایسته‌تر و توانمندتر می‌سازد.