شرایط دریافت وام دانشجویی اعلام شد

توسط منتشر شده در : مهر ۱۹, ۱۳۹۷دسته بندی: اخبار

به اطلاع کلیه دانشجویان میرساند متقاضیان دریافت وام دانشجویی کمک هزینه شهریه از صندوق رفاه در نیمسال اول ۹۸-۱۳۹۷ می توانند جهت تشکیل پرونده یا ثبت درخواست وام حداکثر تا پایان مهرماه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی bp.swf.ir مراجعه فرمایند.

خواهشمند است ابتدا موارد زیر را با دقت مطالعه و سپس اقدامات لازم را به انجام رسانید

توجه:

• بر اساس مقررات سقف مبلغ وام در هر ترم برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی ۳٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال و برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ۱۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال می باشد. لیکن مبلغ نهایی تخصیصی به متقاضیان پس از ابلاغ بودجه از سوی صندوق رفاه وزارت علوم میسر خواهد بود.
  • ارایه سند تعهد محضری برای دریافت وام الزامیست و ضامنین می بایست کارمند رسمی یا بازنشسته ادارات و نهادها و یا نیروهای نظامی یا انتظامی باشند.

(درصورتیکه تاکنون برای تهیه سند تعهد محضری اقدام ننموده اید جهت دریافت فرم مربوطه به امور دانشجویی مراجعه نمایید.)

• به دلیل زمانبر بودن مراحل اداری تخصیص وام، استفاده از این تسهیلات جهت پرداخت مبلغ پیش پرداخت یا قسط اول شهریه (در شروع نیمسال) میسر نبوده و دانشجویان می توانند جهت شهریه متغیر و یا کمک هزینه پرداخت سایر اقساط شهریه خود بهره ببرند.

مراحل تشکیل پرونده: (مخصوص دانشجویانی که تاکنون از این تسهیلات استفاده ننموده اند)

• ورود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی swf.ir (مهم: جهت بهره برداری صحیح الزاماً می بایست از سیستم کامپیوتر -و نه موبایل- و مرورگر Internet Explorer استفاده نمایید.)
  • کلیک بر روی دکمه تشکیل پرونده
  • درج کد ملی در کادر مربوطه و کلیک بر روی دکمه جستجو
  • تکمیل فرم مربوطه و کلیک بر روی دکمه ذخیره

(لطفاً در تکمیل این فرم نهایت دقت خود را به عمل آورید چراکه امکان هیچگونه ویرایشی نداشته و عواقب ثبت اطلاعات نادرست صرفاً به عهده دانشجوی محترم خواهد بود.)

(کد موسسه آموزش عالی زند:۵۱۲۲ / نوع دوره تحصیل را روزانه انتخاب نمایید.)

(در صورتیکه در مقاطع قبلی از وام استفاده نموده باشید، اطلاعات آن نمایش داده خواهد شد. و شما بایستی برای تشکیل پرونده بر روی لینک ایجاد مقطع جدید کلیک نمایید. توجه داشته باشید که اگر اطلاعات نمایش داده شده مربوط به مقطع فعلی شماست ثبت نام شما قبلاً انجام شده و نیازی به انجام دوباره اینکار نخواهد بود.)

• پیامی مبنی بر ذخیره اطلاعات و ارسال آن به امور دانشجویی نمایش داده خواهد شد. لطفاً جهت بررسی اطلاعات درج شده پس از دو روزکاری مجدداً به پورتال مذکور مراجعه و این بار بر روی دکمه ورود به پورتال فاز۲ کلیک نمایید. نام کاربری و رمز ورد اولیه شما کد ملی بانضمام خط تیره هایش می باشد. (مثال: ۱-۱۱۱۱۱۱-۱۱۱)

مراحل ثبت درخواست وام: (مخصوص دانشجویانی که تشکیل پرونده داده و ثبت نام ایشان توسط امور دانشجویی تایید شده)

• ورود به پورتال فاز۲ (الزاماً توسط سیستم کامپیوتر -و نه موبایل- و مرورگر Internet Explorer)
  • ورود به اکانت خود توسط نام کاربری و رمز عبور
  • کلیک بر روی منوی درخواست وام
  • انتخاب وام شهریه غیرانتفاعی و ثبت درخواست

دانشجویان گرامی جهت اطلاع از تخصیص یا عدم تخصیص و یا مبلغ وام میتوانند به امور دانشجویی مراجعه و یا با داخلی ۱۵۱ تماس حاصل فرمایند.

امور دانشجویی موسسه آموزش عالی زند