تجلیل از برترین های مسابقات قرآن و عترت

توسط منتشر شده در : مرداد ۲۷, ۱۳۹۷دسته بندی: اخبار

همزمان با اعیاد قربان و غدیر از برترین های دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید با حضور معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه زند تجلیل شد.

دکتر خوش اقبال معاون فرهنگی و اجتماعی موسسه آموزش عالی زند شیراز در حاشیه این تجلیل گفت: اداره امور قرآن و عترت معاونت فرهنگی موسسه پس از اعلام فراخوان عمومی اساتید این دانشگاه از واجدین شرایط جهت شرکت در دومین جشنواره قرآنی دعوت کرد. وی افزود: پس از ارزیابی در دانشگاه واجدین شرایط جهت شرکت در مسابقات اعزام شدند.

دکتر خوش اقبال تصریح کرد:پس از انجام داوری و ارزیابی آثار راه یافته به مرحله دانشگاهی دومین جشنواره قران و عترت اساتید، اداره فعالیت های دینی و قرآنی معاونت فرهنگی اسامی راه یافتگان بخش آوایی (ترتیل، تحقیق، حفظ کل قرآن کریم، حفظ ۱۵ جزء قرآن کریم و حفظ ۵ جزء قرآن کریم) و معارفی (آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن و آشنایی با سیره معصومین (ع))به مرحله سراسری را اعلام کرد.

وی افزود: سرکار خانم عارفه محمدی در دو رشته ترتیل و آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه حائز رتبه برتر شدند که راهی مرحله بعد راه یافتند.

موسسه آموزش عالی زند این موفقیت را به جامعه دانشگاهی تبریک می گوید.