پیام تبریک رییس موسسه آموزش عالی زند شیراز به مناسبت موفقیت چشم گیر دانشجویان در آزمون سراسری کارشناسی ارشد

توسط منتشر شده در : خرداد ۱۹, ۱۳۹۷دسته بندی: اخبار

موفقیت غرورانگیز و چشم گیر دانشجویان موسسه آموزش عالی زند شیراز در آزمون سراسری کارشناسی ارشد را به جامعه دانشگاهی، مردم استان فارس و به ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان خانواده بزرگ زند  تبریک عرض نموده، برای این عزیزان دانشجو توفیق روز افزون را از خداوند بزرگ مسالت می نمایم.

این موفقیت بزرگ حاصل تلاش دانشجویان عزیز، حمایت خانواده بزرگوار، تلاش مدیران، کارکنان و اعضای هیات دانشگاه بوده و از تلاش همگان سپاسگزاری می شود.

نام غرور انگیز و مسوولیت زای موسسه آموزش عالی زند شایسته موفقیت های افزونتر و حضور پرفروغ تر در همه عرصه های ملی و بین المللی است که انشاالله با حمایت مسوولین ملی و استانی محقق خواهد شد.

جامعه دانشگاهی زند مصمم است با تلاش بیشتر، ضمن ایفای مسوولیت اجتماعی خود در قبال جامعه، رویکرد دانشگاه کارآفرین را به عنوان یک تجربه ملی محقق سازد.

در این ماه پر خیر و برکت از خداوند بزرگ توفیق بیشتر را برای خدمت به مردم عزیز و تمامیت ایران اسلامی مسالت می نمایم.

مهدی مخبری

رییس موسسه آموزش عالی زند شیراز