جشن بزرگ دانشجویان موسسه آموزش عالی زند شیراز برگزار می شود

توسط منتشر شده در : آذر ۳۰, ۱۳۹۷دسته بندی: اخبار

در این مراسم که با حضور رئیس موسسه، هیأت رئیسه، مدیران و استادان دانشگاه و نیز تعدادی از مقامات ارشد علمی و فرهنگی استان برپا می‌شود، برنامه‌های متنوعی در راستای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با مفاخر، جاذبه ها، اماکن تاریخی و مذهبی فرهنگ و هنر و… اصیل استان پهناور فارس برگزار می‌شود و دکتر مهدی مخبری، رئیس موسسه آموزش عالی زند با دانشجویان سخن خواهد گفت.

قرائت میثاق نامه استادان و دانشجویان و تحویل پرچم دانشگاه از دست یک دانشجوی قدیمی به دست یک دانشجوی جدیدالورود، اجرای زنده شهرام شکوهی خواننده مطرح نسل جوان از دیگر برنامه‌های این آیین خواهد بود.

گفتنی است بنا به درخواست سایر ورودی ها از روز سه شنبه ۴ دیماه سایت برای ثبت نام باز خواهد شد.

علاقه مندان می توانند به مراجعه به سامانه آموزشی اقدام نمایند.

اخبار تکمیلی درباره این مراسم و جزئیات برنامه‌های آن از طریق همین وبسایت اعلام خواهد شد.